Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 17 t/m zondag 18 april 2004    Evangelie van 2004-04-17
 titelJokri beleeft Topnacht
beschrijvingIn de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 april staan de deuren van het Sint-Bernarduscollege in Oudenaarde wijd open om honderden jongeren te ontvangen die deelnemen aan de Topnacht van Jokri. Jokri is de werking van en voor jongeren tussen 12 en 18 jaar van het bisdom Gent. Ook de Gentse bisschop Luc Van Looy zal van de partij zijn.

“Let the Word be alive in you” (Laat het Woord Gods in je leven) is het thema van de Topnacht 2004. Niet zo eenvoudig voor jonge mensen van vandaag. Toch zullen in de nacht van 17 op 18 april in Oudenaarde enkele honderden jongeren bijeenkomen voor momenten van stilte, om na te denken over een bijbelwoord, om samen uit te zingen dat het leven een feest is en om zich te laten oproepen tot inzet voor de wereld.

Programma
Het programma is een mix van diepgang, ontspanning, amusement en spektakel, bedoeld voor jongeren tussen 12 en 18 jaar.
Concreet: start om 20.45 uur in het Sint-Bernarduscollege in Oudenaarde (Tacamba-Roplein) met optreden van Stream, gevolgd door een openingsmoment, waarna keuze uit werkwinkels (djembé, dans, sluipspel, bibliodrama, gesprek, zang...), opnieuw optreden van Stream, gebedsmoment en daarna staptocht in kleine groepen doorheen een stukje van de Vlaamse Ardennen, zwemmen en ontbijt. Slotmoment om 5.15 uur.

infoDienst Jeugdpastoraal van het bisdom Gent
09/235 78 56
www.ijd.be
locatieSint-Bernarduscollege
plaatsOudenaarde (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl