Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 t/m zaterdag 28 augustus 2010    Evangelie van 2010-08-21
 titelZeilkamp voor jongens (12-17 jaar)
beschrijving

Wat ga jij doen in de zomervakantie? Heb je zin om samen met leeftijdsgenoten op avontuur te gaan? Dan is een van deze zomerkampen iets voor jou! Er staat je veel plezier te wachten. Sport, spel, muziek, zwemmen, kampvuur, uitstapjes en nog veel meer! En wat het helemaal speciaal maakt is dat we dat doen met God! Want met God beleef je het mooiste avontuur. Samen ontdekken we wie Jezus Christus is en hoe we Hem beter kunnen leren kennen. Hij gaat met jou mee op zomerkamp en is er gewoon bij als we samen leuke dingen doen, maar vooral als we samen bidden en de H. Mis vieren. Wil je dus meer dan alleen een leuke tijd, ga dan mee met een van de zomerkampen van het Bisdom van 's-Hertogenbosch!

Meisjeskamp 2010 (8-12 jaar)

Datum: maandag 2 t/m zaterdag 7 augustus 2010
Locatie: Kampeerboerderij De Vrije Lust in Nistelrode
Programma: Bos, veld- en avondspellen, zwemmen, zeskamp, bonte avond, catechese, muziek, creativiteit, uitstapjes, Heilige Mis, etc.
Kosten: € 70,= per persoon

 
Jongenskamp 2010
(8-12 jaar)

Datum: zaterdag 14 t/m donderdag 19 augustus 2010
Locatie: Kampeerboerderij de Blokhut in Lierop
Programma: Bos, veld- en avondspellen, zwemmen, zeskamp, bonte avond, catechese, muziek, creativiteit, uitstapjes, Heilige Mis, etc.
Kosten: € 70,= per persoon


Survivalkamp voor meiden 2010 (12-16 jaar)

Datum: vrijdag 20 t/m vrijdag 27 augustus 2010
Locatie: Vakantiehuis La Fosse in Manhay in de Belgische Ardennen
Programma: Sportieve survivalactie in de Belgische Ardennen. Ga mee op ontdekkingstocht door de natuur én in geloof. Natuurlijk ook aandacht voor muziek, gezelligheid en uitwisseling.
Kosten: € 150,= per persoon


Zeilkamp voor jongens 2010
(12-17 jaar)

Datum: zaterdag 21 t/m zaterdag 28 augustus 2010
Locatie: Holtuseiland in de Loosdrechtse Plassen
Programma:

Houd je van water? Vaar dan mee naar het diepe. Een week lang leer je zeilen en kun je een erkend zeildiploma halen. Ervaring is niet vereist, maar je moet wel kunnen zwemmen. Naast avontuur op het water ook aandacht voor geloof, kampvuur, gezelligheid en uitwisseling. Mis de boot niet!

Kosten: € 150,= per persoon

Aanmelding en info
Je kunt je aanmelden via het on-line aanmeldingsformulier. Aanmelden kan uitsluitend vóór 1 juni 2010.  Na opgave ontvang je een bevestiging. Voor alle kampen geldt dat je een reisverzekering en een WA-verzekering moet hebben of moet afsluiten.

info

www.bisdomdenbosch.nl/zomerkampen.htm

organisatieBisdom Den Bosch
locatieHoltuseiland in de Loosdrechtse Plassen
plaatsLoosdrechtse Plassen (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl