Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 17 april 2010    Evangelie van 2010-04-17
begintijd15:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelBedevaart naar Lenneke Mare
beschrijving

De jaarlijkse bedevaart naar de kapel van Lenneke Mare in Sint-Lambrechts-Woluwe vindt zoals steeds plaats op de tweede zaterdag na Pasen: zaterdag 17 april. De bedevaart vertrekt om 15 uur aan de kapel. Even na 16 uur is er een eucharistieviering, voorgegaan door Johan Dobbelaere.De eucharistieviering van dit jaar wordt speciaal opgeluisterd door een delegatie van het parochiekoor van Stokkel onder leiding van Alfons Vandenplas.

Omdat zovele gelovigen, ouders en grootouders, zeer bekommerd zijn om de godsdienstkennis en godsdienstbeleving van de jeugd, in het bijzonder van hun eigen kinderen en/of kleinkinderen, werd dit probleem als voornaamste 'voor-bede' gekozen voor dit jaar. Zoals elke bedevaart een antwoord is op Gods uitnodiging naar de mensen toe, zo is ze ook een zoektocht van de mensen naar God. Het is een oproep tot vertrouwen in God en in onze hemelse Moeder. Iederéén is dus van harte welkom.

Het parcours is onveranderd: het bedraagt zowat 2,5 kilometer en is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De kapel ligt op nog geen 500 meter van het Woluwe Shopping Center of van het Metrostation Roodebeek (lijn 1).

info

Jozef De Vocht
Tiendagwandlaan 41
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02 / 770 68 21
jozefdevocht@hotmail.com

locatieKapel van Lenneke Mare
plaatsSint-Lambrechts-Woluwe (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl