Vandaag is zaterdag 14 september
Kruisverheffing
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Don Bosco

Don Bosco

Website E-mail

Don Bosco Groep Nederland
Stichting Don Bosco Werken Nederland

Heideweg 52
3768 BC  Soest

(035) 6091595
(035) 6091594

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 14 mei 2010    Evangelie van 2010-05-14
(Sint Bonifatius / H. Matthias)
begintijd11:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelFietsbedevaart 2010
beschrijving
Wanneer? Vrijdag 14 mei 2010
Hoe laat? Ongeveer van 11.00u (H. Mis) - 19.00u (na het avondeten)
Wie? Iedereen die een fiets heeft!
Waarvandaan? Centrale vertrekplaats is Brunssum, maar natuurlijk vertrekken er ook mensen vanaf Heerlen, Sittard(!), Roermond, Stein, Maasbracht, Maastricht enzovoorts, enzovoorts. Bij opgave krijg je te horen waar je zult vertrekken en hoe laat
Vertrek Brunssum? 9.00u, Dorpstraat 149
Kosten? € 5 all in, betalen bij inschrijving. Heb je je opgegeven en meld je je niet op tijd af (week van te voren) dan beschouwen we je als opgegeven en verwachten we alsnog de betaling.
Examenkandidaat? Zéker komen! Deze fietsbedevaart wordt speciaal voor jullie gebeden en iedere examenkandidaat die tot nu toe is meegegaan met ons, is met vlag en wimpel geslaagd! Een betere voorbereiding kun je niet hebben op je eindexamens!
Vragen/opgave? rk_familiewerkdonbosco@live.nl of 06-13723538 (andere contactpersonen, zie flyer)
Priesters? Mocht u meegaan, graag aangeven of u de H. Mis kan concelebreren en aanwezig kan zijn tijdens de biechtgelegenheid/Stille Aanbidding (rond 16.00u)
Programma? H. Mis, lunch, tourtje Zitterd, fun in de ZMC locatie, sport en spel, vrije tijd, Stille Aanbidding en biechtgelegenheid en... frietjes!
Opgeven tot? Dinsdag 11 mei!

...En is de afstand nu echt te lang (>25 km), geef dit dan aan, dan kunnen we een uitzondering op de regel maken, dit is totaal geen probleem!

info

Marjolein de Witt
rk_familiewerkdonbosco@live.nl
(06) 13 72 35 38

organisatieDon Bosco
locatie
plaatsBrunssum (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl