Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 12 t/m zondag 15 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-12
 titelFlevo Festival 2004
beschrijvingDit jaar zal de 27e editie van het Flevo Festival worden gehouden van 12 tot en met 15 augustus op Landgoed 'Velder' bij Boxtel (NB). Dit christelijke jongerenfestival, georganiseerd door Stichting The Crown, wil met 4 dagen vol muziek in alle stijlen, theater, cabaret, lezingen, workshops, discussies, vieringen en outdoor-sport, jongeren de gelegenheid bieden om in een feestelijke omgeving Jezus Christus te ontmoeten.

Op de site www.flevofestival.nl is alles te vinden over het programma met sprekers als bisschop Everard de Jong, minister Aart Jan de Geus, CNV'er Doekle Terpstra en muziek van The Violet Burning, Plumb en heel veel anderen.

Het Flevo Festival heeft diverse podia, programmatenten, een dorpskerk en praatcafé. De bezoekers kamperen op de camping, eten bij de 'Barones', doen boodschappen bij de winkeltent en slenteren over de markt: het festival zorgt voor een echt vakantiegevoel. Outburst, een overweldigende openluchtdienst sluit het festival af.

Het Flevo Festival dankt haar naam aan de Flevopolder, één van de locaties waar het festival werd gehouden. Het festival wordt sinds 2002 georganiseerd door Stichting The Crown. De doelstelling van The Crown is jongeren (15-25 jaar) op een ongedwongen en feestelijke manier zelf te laten ontdekken wat de essentie is van het christelijk geloof.

info(0343) 518872
www.flevofestival.nl
locatieLandgoed 'Velder'
plaatsBoxtel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl