Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 25 april 2010    Evangelie van 2010-04-25
begintijd11:30 uur
 titel10e Jaardienst Toon Hermans
beschrijving

Op 22 april aanstaande is het tien jaar geleden dat de in Sittard geboren en getogen, cabaretier, dichter en liedjesschrijver Toon Hermans overleed.

In de Eucharistieviering van zondag 25 april om 11.30 uur in de St.-Petruskerk (Grote Kerk) wordt bijzonder stilgestaan bij de 10e jaardienst voor Toon en zijn vrouw Rietje. In de H.Mis, die wordt opgedragen door bisschop Frans Wiertz, zijn teksten en liederen van Toon te horen; de Philharmonie verzorgt de muzikale omlijsting.

Deze Eucharistieviering vormt tevens de start van het speciale Toon Hermans-Jaar, dat zal lopen tot en met 29 december 2010.

info

(046) 451 22 75
administratie@rk-kerken-sittard.nl
www.rk-kerken-sittard.nl/frameset.htm

locatieSint-Petruskerk, Kloosterplein 10
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl