Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 15 mei 2010    Evangelie van 2010-05-15
(Gezinsdag)
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelInformatiedag Op missie met Fidesco
beschrijving

Op 15 mei houdt Fidesco in Utrecht een informatiedag voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het werk van Fidesco.

“De mens van de twintigste eeuw wordt geëvangeliseerd door de compassie” zei paus Johannes Paulus II reeds. In onze ontmoeting met de armen leren wij Christus kennen. Hij die ons bovendien opriep Hem na te volgen. Fidesco maakt dit mogelijk door vrijwilligers voor een of meestal twee jaar uit te zenden naar ontwikkelingslanden. Daar stellen ze hun professionele en persoonlijke competenties en ervaring door humanitaire en ontwikkelingsprojecten ten dienste van de lokale bevolking.

Wil je meer weten over ons werk? Overweeg je de roeping te volgen om jezelf dienstbaar te maken aan de armen? Kom dan naar de Fidesco informatiedag in Utrecht. Lees meer op onze website en meld je aan!

Locatie: Thomas a Kempis Leerhuis, Utrecht

info

Dennis Peters
dpeters@fidesco.fr
(06) 31 000 167
www.fidesco.nl

locatieThomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl