Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-22
begintijd20:00 uur
 titelStilteweekend
beschrijving

Stiltehuis Nijmegen organiseert een aantal stiltedagen / weekends.

Tijdens een stilteweekend verblijf je samen met een aantal andere deelnemers in het stiltehuis. In het weekend staat de persoonlijke beleving en ervaring van stilte voorop. De indeling van het weekend is dan ook zodanig dat er veel tijd en ruimte is om alleen te zijn, zonder gestoord te worden door indrukken van buitenaf. Je kunt deze tijd bijvoorbeeld gebruiken om te lezen, te schrijven, of gewoon om uit te rusten. De bosrijke omgeving leent zich goed voor wandelingen.
 
Elke dag zijn er ook enkele gezamenlijke momenten: maaltijden in stilte, (begeleide)meditaties en een groepsgesprek. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het voeren van een individueel gesprek met één van ons. Deze activiteiten zijn overigens niet verplicht. Als je het liefst alleen wil zijn, kan dat ook.
 
Data en tijden
De eerstvolgende stilteweekenden zullen plaatsvinden op 25 t/m 27 juni en 22 t/m 24 oktober 2010.
We beginnen op vrijdagavond om 20.00 uur en eindigen zondagnamiddag.
 
Kosten
De kosten voor een weekend bedragen €40 voor studenten en bijstandsgerechtigden, €60 voor werkenden. Dit bedrag is inclusief maaltijden, koffie en thee.

Lokatie
Het stiltehuis staat op "de Westerhelling", het terrein van de fraters Maristen, Sophiaweg 6 in Nijmegen.

info

www.stiltehuis-nijmegen.nl

locatieStiltehuis Nijmegen, Sophiaweg 6
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl