Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 15 juli t/m zondag 15 augustus 2004    Evangelie van 2004-07-15
 titelJongerenreis naar Ghana
beschrijvingIn de periode van half juli tot half augustus 2004 organiseert de Commissie SAMEN haar tiende jongerenreis. Deze groepsreis beslaat een periode van vijf weken en is bedoeld voor jongeren tussen de 18 ene 25 jaar. Een behoorlijke kennis van Engels en in een groep kunnen en willen reizen zijn belangrijke voorwaarden.

De kosten van reis, visa en verblijf zijn begroot op € 1.525.-
Daarbij komen nog de kosten van verzekering, inentingen, voorbereidingsweekenden en zakgeld. Deze kosten verschillen van deelnemer tot deelnemer.

infoCommissie SAMEN
Don Bosco Huis
Apollolaan 91
1077 AM Amsterdam
(020) 6792095
donboscoamsterdam@yahoo.com
www.samen.donbosco.nl
locatie
plaatsGhana
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl