Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 5 april 2010    Evangelie van 2010-04-05
(2e Paasdag)
begintijd10:45 uur
 titelJubileumfietsroute VVV IJmond Noord
beschrijving

De VVV van IJmond Noord organiseert een Jubileumfietsroute op Tweede Paasdag, waarbij iedereen mee kan fietsen voor het Ronald McDonald kinderfonds. De route wordt georganiseerd in kader van het 125 jarig bestaan van de VVV in Nederland. De route start 5 april bij de VVV IJmond Noord, Julianaplein 13 – 15 om circa 10.45 uur.

Na het startschot zullen de burgemeester van Beverwijk en de loco-burgemeester van Heemskerk en Uitgeest de aftrap doen, samen met enkele oud-proffietsers uit de regio.

De fietsroute heeft een lengte van ca 46 km en gaat door Noord Kennemerland.

Tijdens deze dag krijgt u bij aankoop van de route een waardebon voor een ijshoorn, aangeboden door McDonalds Beverwijk.

De jubileumroute is vanaf 5 april te koop bij de VVV IJmond Noord voor € 2,-.
Van iedere verkochte jubileumfietskaart gaat € 1,- naar het goede doel, het Ronald McDonald Kinderfonds.

Mensen met een elektrische fiets kunnen deze ergens halverwege de route opladen.

info

(0251) 37 42 53
www.vvvijmondnoord.nl

locatieVVV IJmond Noord
plaatsWijk aan Zee (Noord-Holland)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl