Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 24 april 2010    Evangelie van 2010-04-24
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titel(pre) Marriage Course trainingsdag
beschrijving

Op 24 april wordt een trainingsdag georganiseerd voor de (pre) Marriage Course.

Op een (P)MC-trainingsdag wordt veel aandacht gegeven aan de uitgangspunten van en het werken met de Premarriage Course. Je kunt verschillende workshops volgen, lezingen bijwonen, er is een voorbeeld cursusavond en volop ruimte voor al je vragen. Op de trainingsdag is een aantal ervaringsdeskundigen, zij kunnen je helpen en/of adviseren op allerlei gebieden.

09.00u     Registratie + Koffie
09.30u     Opening
10.00u     Welkom & Visie
10.30u     Gods belang van relaties - Sandy Millar (onder voorbehoud)
11.00u     Pauze
11.30u     Praktijk van de (Pre)Marriage Course
12.15u     Communicatie & Doelgroeptoepassing
12.45u     Gebed
13.00u     Lunch
13.45u     Workshops
                  P_MC01 - Marriage Course voorbeeldbijeenkomst
                  P_MC02 - Premarriage Course voorbeeldbijeenkomst
                  P_MC03 - Intervisie voor bestaande cursusleiders
15.15u     Questions & Answers
15.45u     Afsluiting
16.00u     Einde

Kosten
De (Pre)Marriage Course-training kost € 35,-, deze prijs is geldig tot en met woensdag 31 maart. Daarna vragen we € 40,00. Bij deze prijs zijn je lunch en drinken inbegrepen. Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 21 april.

Betaling
Betaling is mogelijk via iDEAL, je betaalt dan direct online via je eigen bank. Je kunt ons ook machtigen het geld van je rekening af te schrijven, dit zal gebeuren in de week voorafgaand aan de conferentie. Mocht je op een andere wijze willen betalen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Kwitantie
Als je een kwitantie wilt ontvangen, kun je dit aangeven in het veld opmerking bij de laatste stap van je aanmelding. Kwitanties worden verzonden na de conferentie.

Annulering
Annuleren is kosteloos tot en met zondag 11 april, daarna brengen we € 10,- administratiekosten in rekening. Bij annulering na zondag 18 april wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Aanmelden
Je kunt jezelf aanmelden via de link hieronder aanmelden voor dit evenement. Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. In de week voorafgaand aan de conferentie ontvang je een mail met de laatste informatie zoals een routebeschrijving.
Let op, aanmelden gaat per persoon! Partners dienen zich dus apart te registreren.

Wanneer? 24 april 2010
Waar? Houten
Kosten: € 35

info

www.marriagecourse.nl/teamleden/trainingsdagen/pmc-trainingsdag

locatie
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl