Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 19 maart 2010    Evangelie van 2010-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd12:00 uur
eindtijd13:00 uur
 titelPaulus over vrijheid en vrouwen
beschrijving

Workshop op de Kerk en Gemeentebeurs met als thema:

Paulus over vrijheid en vrouwen

Exegeet prof. dr. Patrick  Chatelion Counet verzorgt op vrijdag 19 maart een workshop met de titel 'Paulus over vrijheid en vrouwen'. Deze workshop vindt plaats op de Kerk & Gemeentebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Chatelion Counet is auteur van het spraakmakende boek Genie of Misgeboorte. Zeven vooroordelen over de apostel Paulus (2009 KBS), dat onlangs zijn derde druk beleefde.
Van zijn hand verschenen ook: Brieven van Bernadette (2008, KBS), De brieven van Petrus en Judas (2006, KBS) en De werkelijke Jezus: Jezus: Griek, Jood, mens, God (2003).

Chatelion Counet is bijzonder hoogleraar op de leerstoel 'De Bijbel in de Nederlandse cultuur' aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Sinds 1 januari dit jaar is hij ook werkzaam als bestuurssecretaris van de Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR). 

Op de beurs zal Chatelion Counet ook signeren.

VRIJDAG 19 MAART
12.00 - 13.00 uur
WORKSHOPRUIMTE 1

Kerk & Gemeente 2010
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

info

www.kerkengemeente2010.nl

locatieJaarbeursplein 6
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl