Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 19 t/m zondag 21 maart 2010    Evangelie van 2010-03-19
(Heilige Jozef)
 titelConcertweekend Stabat Mater
beschrijving

In 2010 organiseert Stabat Mater op 19, 20 en 21 maart weer een nieuw concertweekend. Onder het thema ‘Intiem en Groots, een tweeluik’ zullen het Brabants Orkest en Brabant Koor de werken van Knut Nystedt en Herbert Howells uitvoeren. Vooral dit laatste werk vereist een uitgebreid orkest en een groot koor (155 musici!). Die doen samen een dusdanig beroep op de grootte van het podium, dat het interieur van de Sint Pieter in Oirschot aangepast moet worden. Het belooft een indrukwekkend geheel te worden.

De kaartverkoop voor het concertweekend 2010 start vanaf 4 januari 2010 via de VVV in Oirschot (telefoon 0499 - 550599). Meer informatie over de kaartverkoop vindt u vanaf medio december 2009 op deze site. Aanvang concerten: op vrijdag- en zaterdagavond begint het concert om 20.30 uur precies en zondagmiddag om 14.30 uur. De kerkdeur gaat dan ook echt dicht!

info

www.stabatmater.nl

locatieSint Pieter
plaatsOirschot (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl