Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 14 t/m zaterdag 17 juli 2010    Evangelie van 2010-07-14
 titelZomerkamp op de Tiltenberg 2010
beschrijving

In de maand juli zal er weer een kinderkamp worden georganiseerd op het Grootseminarie de Tiltenberg! Vier dagen vol sport, spel, gezelligheid en we vieren samen de H. Mis. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je zin om mee te gaan?

Hou dan hiervoor alvast een plek vrij in je agenda en meld je hier aan voor dit kamp! KAMP: 14 t/m 17 juli 2010.

Kinderen van 8 tot 12 jaar oud We gaan op kamp! Vier dagen vol sport, spel en gezelligheid. We vieren samen de H. Mis. We verblijven op het terrein van ‘De Tiltenberg’ in Vogelenzang. Op het terrein staan verschillende gebouwen waar we eten en slapen en er is een bos dat we helemaal kunnen gebruiken. De kosten voor de kampen bedragen € 40,- per kind. Mocht dit bedrag deelname aan het kamp in de weg staan, dan kunt u contact opnemen met de leiding. Na opgave ontvangt u een brief met alle verdere informatie, zoals de precieze begin- en eindtijd, de paklijst en een routebeschrijving.

info

Boris Plavcic
Zilkerduinweg 375
2114 AM Vogelenzang
(06) 43 514 595 (b.g.g. (0252) 345 313)
zomerkamp@tiltenberg.org
www.tiltenberg.org

organisatieDe Tiltenberg
locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl