Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 7 t/m zondag 15 augustus 2010    Evangelie van 2010-08-07
begintijd23:00 uur
 titelTaizé reis voor jongeren
beschrijving

Van 7 tot en met 15 augustus 2010 vindt er een jongerenreis naar Taizé plaats. De reis is bedoeld voor jongeren van 16 tot 30 jaar uit Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en Noordoostpolder). In Taizé is een oecumenische broedergemeenschap die jaarlijks duizenden jongeren vanuit de hele wereld ontvangt en waar jongeren ruimte ervaren om na te denken en met elkaar te praten over het geloof. Meegaan naar Taizé is een persoonlijke keuze om op zoek te gaan naar de bronnen van het geloof. Je hoeft zelf niet gelovig te zijn, maar je moet het wel leuk vinden om erover te praten en na te denken. 

De kosten van de reis bedragen € 195,- p.p. all in. Dit is inclusief reis, eten, overnachting en programma. Betaling geschiedt door het bedrag over te maken op rekeningnummer 67 02 65 578 t.n.v. bisdom Groningen-Leeuwarden o.v.v. Taizé augustus 2010.

We vertrekken zaterdag 07 augustus om 23.00 uur uit Groningen en Leeuwarden met een bus. Opstapplaats in Meppel.

Als je mee wil naar Taizé, geef je dan z.s.m. op, maar uiterlijk vóór 1 juli. Je kunt je opgeven bij Hao Tran door te mailen of te bellen: h.tran@bisdomgroningenleeuwarden.nl of 050-4065888. Het is belangrijk dat je je snel opgeeft omdat er inhoudelijke voorbereidingsbijeenkomsten gepland zijn.

info

H. Tran
h.tran@bisdomgroningenleeuwarden.nl
(050) 40 65 888

locatie
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl