Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 10 juni 2010    Evangelie van 2010-06-10
 titelNoord-Oostpolder gaat naar concert Switchfoot
beschrijving

Met een groepje uit de Noordoostpolder naar een cocert van de beste rockgroep van nu in de Melkweg in Amsterdam. Meld je aan via de site.

Switchfoot
Een Christelijke rockband die opgericht is in 1993. De band bestaat uit drummer Chad Butler, bassist Tim Foreman, gitarist Jon Foreman, piano/keyboard en gitarist Jerome Fontamillas en gitarist Drew Shirley. Jon en Tim zijn broers van elkaar. Leuk om te weten is dat de drummer Chad Butler: in Amsterdam geboren is. Jon en Chad zaten bij elkaar in de klas en gingen dagelijks surfen. Switchfoot is een bekende term binnen de 'surfwereld'(veranderen van voetpositie). Ze richten de band Switchfoot op, toen waren ze nog met zijn 3en: Jon, Tim en Chad. Later kwam Jerome erbij en bij het album 'Nothing is sound' kwam Drew er ook nog bij. Toen de Switchfoot net was opgericht traden ze op in kleine clubs. Daar bracht Charlie Peacock verandering in. Kort daarop zaten ze in de studio voor de opnames van een album.

info

Ton Kruse
Pastoraal jongerenwerker RK Noordoostpolder
(0527) 61 20 61
mahkruse@michaelparochie.com
www.jongrk.weebly.com

locatieDe Melkweg, Lijnbaansgracht 234-A
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl