Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Limburgse Bedevaarten

Limburgse Bedevaarten

Website E-mail

Stichting Organisatie
Limburgse Bedevaarten

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

T 043 - 321 57 15
F 043 - 321 48 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 t/m woensdag 29 september 2010    Evangelie van 2010-09-24
 titel5-daagse vliegbedevaart naar Lourdes
beschrijving

In 2010 staan 5 en 6-daagse vliegreizen op het programma in de maanden mei, juni en september.

De tarieven van de vliegreizen zijn inclusief volpension, reisverzekering en annuleringsregeling. De vliegtijden zijn helaas nog niet bekend. U dient er rekening mee te houden dat het kan voorkomen dat u om 6.00 uur in de morgen op de luchthaven aanwezig moet zijn. U vliegt vanaf Eindhoven Airport.

In verband met beperkte capaciteit willen wij het aantal rolstoelen in het vliegtuig niet te groot laten worden. Reist u per vliegtuig en wilt u gebruik maken van een rolstoel, overweeg dan om bij ons kosteloos een rolstoel te lenen. Dit kunt u op het aanmeldingsformulier vermelden.

5-daagse vliegreizen
Voor de 5-daagse vliegreizen zijn goede hotels beschikbaar. Er is geen medische begeleiding. Deze reizen zijn dan ook niet geschikt voor mensen die verzorging of hulp nodig hebben. De bedevaarten worden begeleid door een Nederlandse geestelijken en reisleiders van onze organisatie. In het vliegtuig zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar.

6-daagse vliegreizen

Voor de 6-daagse vliegreizen kunt u een keuze maken uit de hotels die we aanbieden bij de keuze "verblijf". Daarnaast kunt u verblijven in het accueil en in juni en de laatste septemberbedevaart in het zorghotel.

Data en Prijzen
5-daagse vliegreizen:
31 mei t/m 4 juni
20 t/m 24 september

6-daagse vliegreizen:
4 t/m 9 juni
1 t/m 6 september
24 t/m 29 september

Prijzen
5-daagse vliegreis:
hotelklasse A € 690
hotelklasse B € 640
toeslag eenpersoonskamer € 120

6-daagse vliegreis:
hotelklasse A € 840
zorghotel € 840
hotelklasse B € 780
accueil € 780
toeslag eenpersoonskamer € 150

info

(043) 321 57 15
info@bedevaarten.com
www.bedevaarten.com

organisatieLimburgse Bedevaarten
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl