Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Limburgse Bedevaarten

Limburgse Bedevaarten

Website E-mail

Stichting Organisatie
Limburgse Bedevaarten

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

T 043 - 321 57 15
F 043 - 321 48 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 30 augustus t/m dinsdag 7 september 2010    Evangelie van 2010-08-30
 titel9-daagse busbedevaart naar Lourdes
beschrijving

Limburgse bedevaarten organiseert in 2010 weer een aantal bedevaarten.

9-daagse busreizen
Een busreis met de Limburgse Bedevaart is een toeristische reis met behoud van het bedevaartkarakter. We bezoeken Nevers, waar Bernadette ligt opgebaard. In Lourdes kunt u het Nederlandse Bedevaartprogramma volgen. Op de heenreis overnachten we tweemaal, op de terugreis eenmaal, in goede B-klasse hotels. De busreis wordt begeleid door een ervaren reisleider.

Reisroute
Eerste dag: via Reims naar Troyes of via Metz naar Beaune
Tweede dag: via Nevers naar Rodez
Derde dag: rond lunchtijd aankomst in Lourdes
Voorlaatste dag: via Rocamadour naar Châteauroux
Laatste dag: via Parijs naar Nederland

8-daagse busreizen
Tijdens deze busreis zonder hotelovernachting onderweg, rijdt de bus 's nachts door. De bus vertrekt om circa 17.00 uur vanaf het station in Maastricht en komt de volgende ochtend rond 10.00 uur in Lourdes aan. In Lourdes kunt u het volledige bedevaartprogramma volgen. Op de laatste dag vertrekt de bus om ongeveer 14.00 uur uit Lourdes. Rond 19.00 uur zal de bus stoppen in Rocamadour. Hier kunt u op eigen gelegenheid een maaltijd gebruiken. De volgende ochtend arriveert u om ongeveer 10.00 uur in Maastricht.

Tot onze spijt kunnen aan onze busreizen geen zieken deelnemen. Er zijn geen voorzieningen voor gehandicapten en er is geen medische begeleiding, hulp of verzorging. Het meenemen van een rolstoel is voor busreizigers niet mogelijk. In de hotels onderweg is niet altijd een lift aanwezig. We verwachten dat de deelnemers aan de busreis een goede conditie hebben en tenminste een half uur zelfstandig kunnen lopen.

Data en Prijzen

Data 2010
2 t/m 10 juni    
30 augustus t/m 7 september
31 augustus t/m 7 september (8-daagse per nachtbus)   
22 t/m 30 september

Prijzen
De tarieven zijn voor de busreis per luxe touringcar inclusief volpension (dranken zijn voor eigen rekening), reisverzekering en annuleringsregeling. De maaltijden vanaf het diner op de vertrekdag tot en met de lunch op de laatste reisdag zijn inbegrepen in het tarief.

9-daagse busreis € 760,00
toeslag eenpersoonskamer (beperkt aantal eenpersoonskamers) € 190,00
8-daagse busreis € 570,00
toeslag eenpersoonskamer € 150,00

info

(043) 321 57 15
info@bedevaarten.com
www.bedevaarten.com

organisatieLimburgse Bedevaarten
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl