Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 25 april 2004    Evangelie van 2004-04-25
 titelOrgelconcert Paul Tegels
beschrijvingDe Amerikaans/Nederlandse organist Paul Tegels geeft een orgelconcert in de Martinuskerk te Venlo, op zondag 25 april 2004 van 15.00 - 16.00 uur. Hij zal werken vertolken van Brahms, Mendelssohn, Bach, Byrd en Guilmant. Het concert is gratis toegankelijk.

Paul Tegels woont en werkt al jaren in de Verenigde Staten. Hij is deze maand op bezoek in zijn geboorteland en zal, behalve in Venlo, op 27 april aanstaande ook concerteren in Amsterdam op het Bätz-orgel in de Oude Lutherse kerk.
Paul Tegels studeerde orgel aan het Stedelijk Conservatorium in Arnhem bij Bert Matter. Na het behalen van de onderwijsakte en zijn diploma uitvoerend musicus ging hij naar Boston op een beurs van de Netherlands America Committee for Educational Exchange. Daar studeerde hij aan het New England Conservatory bij Yuko Hayashi en William Porter en verkreeg de Master of Music and Artists Diplomas. Hij behaalde vervolgens zijn Doctor of Musical Arts aan de University of Iowa, waar hij studeerde bij Dolores Bruch.
Hij heeft 5 jaar les gegeven aan het Bethany College in Lindsborg, Kansas. Op dit moment is hij verbonden aan de Pacific Lutheran University in Tacoma, Washington.

infoPaul Koetsenruijter, (077) 3829158 (na 17.00 uur)
locatieMartinuskerk
plaatsVenlo (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl