Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerwoensdag 7 april 2004    Evangelie van 2004-04-07
 titelFietstocht door rk Friesland
beschrijvingEen fietstocht door Rooms katholiek Friesland is de titel van Studio RKK van woensdag 7 april, 16.30 uur, Nederland 1.

De vastentijd, tijd van soberheid en inkeer, is bijna ten einde. In de laatste week van de vastentijd, de zogeheten goede week, kijkt Wilfred Kemp in het programma Studio RKK alvast vooruit naar Pasen.

Pasen is voor christenen vooral een religieus feest. Tegelijkertijd is het voor veel niet-christelijke Nederlanders het eerste lange vrije lenteweekend. Wilfred Kemp combineert deze beide kanten van Pasen. Samen met de Franciscaanse pater Leo van Ulden maakt hij een fietstocht langs katholieke dorpjes in het overwegend protestante Friesland. In Studio RKK: vrijetijdsbesteding met een spiritueel tintje.

Woensdag 7 april 2004 RKK Nederland 1 16.30 uur
Presentatie: Wilfred Kemp

infowww.katholieknederland.nl/studiorkk/resultpag.php?objectID=310938
locatie
plaatsNederland
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl