Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 11 maart 2010    Evangelie van 2010-03-11
begintijd19:00 uur
 titelBenefietconcert Haïti - Do you really care!?
beschrijving

’Do You Really Care!? - Samen sterk voor Haïti’

Na de aardbeving in Haïti lijken de grote problemen daar nu pas te beginnen. Vandaar dat er een benefietconcert georganiseerd wordt om het opbouwwerk te ondersteunen. Het concert vindt plaats op 11 maart in De Schuilplaats te Ede.

Een aantal Nederlandse gospelartiesten heeft inmiddels toegezegd mee te werken. De opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan vier organisaties die werkzaam zijn in Haïti.

Het evenement wordt live uitgezonden via tv, radio en internet. Er wordt een belpanel ingezet, zodat kijkers en luisteraars direct contact kunnen opnemen om een gift toe te zeggen.

Laten we samen sterk staan voor Haïti!
Kaarten á € 5 via de website

info

Dirk-Pieter Schalkwijk
info@venturefactory.nl
(033) 433 19 11
www.doyoureallycare.nl

locatieDe Schuilplaats
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl