Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 7 t/m zondag 9 mei 2004    Evangelie van 2004-05-07
 titelSchoonheid en troost
beschrijvingVan de schoonheid en de troost

is het thema van een weekend in het Abdijhuis te Heeswijk van 7 t/m 9 mei. Wat is in het leven van een dusdanige schoonheid dat het ten diepste verzoent met het bestaan dat ook verdriet en gebrokenheid kent? Rond dit thema maakte Wim Kayzer voor de VPRO een schitterend programma. Twee van de vele gesprekken die hij voerde met diverse wetenschappers, kunstenaars en schrijvers worden in dit weekend gebruikt als spiegel om met de deelnemers over deze vraag na te denken: de beelden kunstenaar Karel Appel en de Nigeriaanse schrijver Wole Soyinka.

Wie gelooft dat schoonheid en troost geen illusies zijn, maar kunnen bijdragen aan een zinvol bestaan, is van harte welkom!

Begeleiding:
Leo van Vegchel
Wil van der Heijden

infoAbdijhuis Heeswijk
(0413) 293145
Info@abdijhuis.nl
www.abdijhuis.nl
locatie
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl