Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerwoensdag 12 mei 2004    Evangelie van 2004-05-12
 titelVerhaal van een traan
beschrijvingKees van der Zwaard verzorgt een theaterprogramma onder de naam Het verhaal van een traan in het kader van de bedevaart naar Sint Job.

De Stichting Sint Job Berkel-Enschot organiseert activiteiten rondom de bedevaart naar Job. Dit jaar brengt Kees van der Zwaard, theoloog en freelance schrijver en theatermaker een speciaal programma voor de Jobavond. In Het verhaal van een traan maakt Van der Zwaard een zwerftocht tussen ooit en eeuwighied en gaat hij op zoek naar zijn eigen stem, naar een nieuw verhaal.

De voorstelling vindt plaats in de Sint Caeciliakerk en begint om 20.00 uur.

infoTineke Louwerse, tinekelouwerse@wanadoo.nl
locatieSint Caeciliakerk
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl