Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 7 maart 2010    Evangelie van 2010-03-07
begintijd14:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelZondagmiddagconcert: Socrates Koor
beschrijving

Socrates Koor:
Petite Messe Solennelle, G. Rossini (1792-1868)
& Requiem van Duruflé (1902-1986)

Het Socrateskoor is het koor van ouders en vrienden van de Vrije Scholen te Zeist. Het staat open voor ieder (met of zonder koorervaring), die zich met de vrijescholen verbonden voelt. Het Socrateskoor is aangesloten bij de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland (KBZON).

Het koor heeft een gevarieerd repertoire en zingt vele soorten liederen van verschillende componisten uit uiteenlopende tijdperken en culturen. Tevens wordt steeds gewerkt aan een groter koorwerk vaak met orkestbegeleiding en professionele solisten.

Programma
Op het programma staan het Requiem van Duruflé en gedeeltes uit de Petite Messe Solennelle van G. Rossini. Tussendoor draagt de heer Alec Breunesse, voorzitter van het Ondersteuningsfonds van de St. Willibrordkerk, het gedicht: Insomnia voor van J.C. Bloem. Bloem (1887-1966) was een vooraanstaand Nederlands dichter, die in 1949 de Constantijn Huygens-prijs won voor zijn gehele oeuvre.

Datum: Zondag 07 maart 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Zondagmiddagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Gratis, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl