Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bartholomeus- en Barnabasparochie
(Samen ter Weghe)

Bartholomeus- en Barnabasparochie

H. Bartholomeusparochie
Wal 61
2871 BC Schoonhoven
(0182) 382 455
info@bartholomeusparochie.nl
www.bartholomeusparochie.nl

St. Barnabasparochie
Grote Haven 10
2851 BM Haastrecht
0182-501339
info@barnabasparochie.nl
www.barnabasparochie.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 26 februari 2010    Evangelie van 2010-02-26
begintijd18:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelSobere maaltijdbijeenkomst
beschrijving

In de tijd van voorbereiding op Pasen zullen er twee maal­tijdbijeenkomsten worden gehouden. Het gaat om een eenvoudige maaltijdsoep met brood en koffie, thee of melk. De bijeenkomsten hebben een bezinnend karakter. Wij rennen en vliegen en zijn vaak druk. Een maaltijd kan bij uitstek uitnodigen om stil te staan bij elkaar en bij het leven. Wij zullen enkele liede­ren zingen en luisteren naar een Woord uit de bijbel dat van betekenis kan zijn voor onze tijd.

De sobere maal­tijd staat ook in het teken van solidariteit met de minder­bedeel­den. Wij kiezen voor een opbouwproject van de ‘Arkgemeenschap’ in Haïti, het armste land van de wereld dat zo getrof­fen is. Er zijn directe contac­ten met betrokkenen daar. Aan deelname aan de maaltijd zijn geen kosten verbonden en een vrije gift zal geheel voor deze ‘Arkgemeenschap’ bestemd zijn.

Men kan aan één of beide maaltij­den deelnemen. De eerste sobere maal­tijd is op vrijdag 26 februari in “De Hoeksteen” en de tweede op vrijdag 26 maart in “De Overkant”.  Het is steeds van 18.30-19.30 uur.

Iedereen kan deelne­men. Men kan ook als gezin komen. Opgave uiterlijk op woensdagavond voorafgaande aan de betref­fende vrijdag (woensdag 24 februari en woensdag 24 maart).

info

Ton Seppen
(0182) 38 47 28
info@bart ­holomeuspa­rochie.nl

organisatieBartholomeus- en Barnabasparochie
locatieDe Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2
plaatsSchoonhoven (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl