Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 23 t/m dinsdag 27 april 2010    Evangelie van 2010-04-23
(Sint Joris)
 titel4-daagse conferentie over vrede
beschrijving

NB: aanmelden kan tot 20 februari

Wat is jouw eigen inzet voor de vrede? In 2010 en het decennium dat volgt?

De broeders van St Jan nodigen je uit voor een lang internationaal weekend in onze Priorij in Den Haag, van 23-27 april 2010.

Vijftig Europese jongeren - inclusief jezelf! - en tien broeders gaan op zoek naar hun inzet en betrokkenheid bij de vrede. Een werelds en ook christelijk concept.

We gaan op bezoek bij het ministerie van Defensie, het Vredespaleis en Internationale Hof van Justitie, en het Joegoslavië-tribunaal. Ontmoeten een rechter van een internationaal gerechtshof, de pauselijk Nuntius, de bisschop van Rotterdam, jonge moslims. En elkaar, deelnemers uit Engeland, België, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk, Litouwen, Roemenië en Nederland niet te vergeten. We ontmoeten elkaar, luisteren, lezen, discussiëren, vieren de Mis en bidden.

Kosten
Bij het programma zitten alle overnachtingen, maaltijden, internationale reiskosten (vluchten) en andere kosten voor vier dagen en vijf nachten.

Totale kosten zijn:
- € 95 als je in Nederland, België, Litouwen of Roemenië woont.
- € 145 als je in Oostenrijk, Zwitserland, Engeland of Frankrijk woont

Interesse?
Heb je interesse? Wil je meer informatie? Ga naar (www.johannesacademy.eu) en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Deadline 20 februari.

Organisatie
Broeders van Sint Jan, Den Haag

info

www.johannesacademy.eu

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatiePriorij van de Broeders van Sint Jan, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl