Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 21 maart 2010    Evangelie van 2010-03-21
begintijd13:00 uur
eindtijd16:45 uur
 titelZangdag Pinksterlied
beschrijving

Code- X Music organiseert in samenwerking met Studio Elim een landelijke zangdag op zondagmiddag 21 maart 2010 van 13.00 tot 16.45 uur. Locatie: Scholengemeenschap de Heemlanden, De Slinger 48 in Houten.
Studio Elim (Tilburg) presenteert op deze middag de muziek van het project Pinksterlied. In de afgelopen jaren, met name in 2009, is op initiatief van Studio Elim en het daaraan verbonden koor Katharsis muziek geschreven voor Pinksteren. Vanuit het gregoriaans zijn de Latijnse teksten hertaald en aan diverse componisten is gevraagd muziek te schrijven die jonge mensen graag zingen én die past in een viering.

Op de zangdag Pinksterlied studeren we enkele gezangen in.
Deze dag richt zich op jongerenkoren en middenkoren. De muziek kan op verschillende manieren uitgevoerd worden: enkelstemmig, soms tweestemmig, zeker ook vierstemmig. Koren zijn vrij de muziek te interpreteren, instrumenten toe te voegen enz. De muziek leent zich ook voor samenzang.

  • Kosten: € €5,- voor
  • Locatie: Scholengemeenschap de Heemlanden, De Slinger 48, 3995 DE Houten

info

info@code-music.nl
www.code-music.nl
www.pinksterlied.nl

locatieScholengemeenschap de Heemlanden, De Slinger 48
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl