Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 28 februari 2010    Evangelie van 2010-02-28
begintijd14:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelZondagmiddagconcert: Stabat Mater- Pergolesi
beschrijving

Zondagmiddagconcert:  Stabat Mater- Pergolesi

Anneke van der Hoek, sopraan

Nicky Bouwers, alt
Willeke Smits, piano

Programma
Op het programma staat het Stabat Mater van Giovanni Battista Pergolesi.

Misschien wel de meest bekende versie van het Stabat Mater, een cyclus van gezangen over Maria welke waarschijnlijk omstreeks 1300 is geschreven door Jacopone da Todi.

Willeke Smits
Willeke geeft orgel- en pianoconcerten in binnen- en buitenland (ze concerteerde o.a. op Cavaillé Coll orgels in Bretagne) en is vaste begeleider van een aantal koren en ensembles. Samen met sopraan Anneke van der Hoek geeft ze liederenrecitals. Zij is de initiatiefnemer van de concertserie Muziek in de Rank. Willeke is bestuurslid van de Koninklijke Vereniging voor Organisten en Kerkmusici (KVOK), de Stichting Landelijk Samenwerkingsverband Kerkmuziek (SLSK) en de Stichting Utrecht Orgelland. Willeke treedt regelmatig op in de St. Willibrordkerk. Op zondag 14 maart is ze opnieuw in de St. Willibrord te zien als dirigent van het ensemble Ab Novembris.

Gegevens

Datum: Zondag 28 februari 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Zondagmiddagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Gratis, collecte na afloop

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl