Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 7 maart 2010    Evangelie van 2010-03-07
 titelOntmoetingsdag Katholiek Nieuwsblad
beschrijving

Op zondag 7 maart 2010 organiseert Katholiek Nieuwsblad speciaal voor onze Belgische lezers een ontmoetingsdag in het Mariaoord in het Vlaamse Scherpenheuvel met mgr. Andre-Joseph Léonard.     Programma 11.00 uur Pontificale eucharistieviering met hoofdcelebrant mgr. Léonard in de Onze-Lieve-Vrouwbasiliek, Rozenkranslaan 5, 3270 Scherpenheuvel. Aanwezige priesters gelieve stola en albe mee te nemen.

Aansluitend een interview met mgr. Léonard door KN-hoofdredacteur Ed Arons.

Na de gezamenlijke lunch in onthaalcentrum De Pelgrim volgt een middagprogramma waarin onder meer de inhoud van het blad onderwerp van gesprek is en waarin je in gesprek kunt gaan met redacteuren en bestuursleden en andere medewerkers van Katholiek Nieuwsblad.

info

www.katholieknieuwsblad.nl/scherpenheuvel

locatieOnze-Lieve-Vrouwbasiliek, Rozenkranslaan 5
plaatsScherpenheuvel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl