Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 28 juli t/m vrijdag 20 augustus 2010    Evangelie van 2010-07-28
 titelMissiereis ArmeniĆ«
beschrijving

Samen met de broeders een nieuw land ontdekken en tegelijkertijd je ten diensten stellen van minder bedeelde kinderen in Armenië. De reis is een uitdaging voor iedere jongere vanaf 18. Je leert dit mooie, maar misschien voor jou nog onbekende land kennen.

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen bij het werk van de zusters van Moeder Teresa? De zusters verwachten ons in Spitak, in het noorden van het land, om met hen de kinderen in de omliggende dorpen te bezoeken en voor gehandicapte kinderen te zorgen. Daarna zal je je inzetten als leiding tijdens een kamp in Tzargadzor dat door de katholieke zusters van Armenië georganiseerd wordt voor een groep achtergestelde kinderen.

Tussendoor zullen we ook Jerevan met het monument van de Armeense genocide, een pelgrimsplaats aan de voet van de berg Ararat (Ark van Noach) en andere belangrijke plekken van dit oudste christelijke land bezoeken (al in 301 heeft Armenië zich aan Christus toegewijd).

Wil jij je vakantie doorbrengen ten diensten van anderen en tegelijkertijd de gelegenheid hebben om zelf te groeien in je geloof? Schrijf je dan nu in voor Missie Armenië. Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Meer informatie volgt snel!

Prijs: € 600-800 (nog nader te bepalen, inclusief reis- en verblijfskosten)

Inschrijving vóór 20 februari 2010

info

stjan.org

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatie
plaatsSpitak
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl