Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 25 april 2004    Evangelie van 2004-04-25
 titelLiefde in je huwelijk
beschrijvingStichting SOKA houdt een gezinsdag in conferentieoord Zonnewende

Met het veranderen van de tijdgeest werden in het huwelijk en in het gezin grenzen verlegd. Zijn we er gelukkiger op geworden? Hoe kunnen we openstaan voor het nieuwe, maar wel vasthouden aan het goede?

Pieter en Rita Pouw-Bahlmann verzorgen regelmatig activiteiten voor en over het gezin. Zij zullen spreken over de relatie tussen man en vrouw, en de relatie als vader en moeder met de kinderen.
Clemens en Anneke van Ede-Athmer zijn actief als teaching couple van Couple to Couple League Nederland. Ze zullen spreken over verantwoord omgaan met vruchtbaarheid.

De dag begint om 10.45 uur en sluit om 15.30 uur af . Om 11.00 uur is er gelegenheid de H. Mis bij te wonen.

info(020) 679 36 50, secretariaat@soka.nl . Zie ook www.soka.nl
locatieConferentieoord Zonnewende, Tilburgseweg 54
plaatsMoergestel (Noord-Brabant)
postcode50
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl