Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 10 t/m zondag 12 september 2010    Evangelie van 2010-09-10
begintijd17:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLeven in overvloed (Joh. 10,10)
beschrijving

Thema van het derde weekend is: Nieuwe toekomst na verlies.

De vraag die we onszelf voorleggen in dit derde weekend is: Hoe leer ik omgaan met mijn verdriet? Het weekend helpt je in te gaan op de uitnodiging van God om voluit te leven op alle niveaus van je leven: lichamelijk - emoties, relaties, dromen, verlangens - spiritueel. Dit weekend is spiritueel en psychologisch omkaderd. Er is gelegenheid tot persoonlijke verwerking en begeleiding.

Pater Patrick Lens OP Dominicaan en doctor in de theologie. Werkzaam in het parochiepastoraay te Rixensart (Be) en verantwoordelijke van het studentenpastoraat in Brussel. Actief in theologisch vormingswerk in binnen- en buitenland. Begeleidt verschillende spirituele retraites, volgt een opleiding in Gestalt therapie.

Riet Trypsteen Licentiate godsdienstwetenschappen, bekwaamde zich in Gestalt therapie en is gevormd in de spirituele begeleiding aan de hand van de Geestelijke Oefeningen van St. Ignatius. Was enkele jaren werkzaam in stervensbegeleiding en pastoraat in een algemeen ziekenhuis. Is momenteel godsdienstlerares in het St. Janscollege te Gent en heeft een opleiding in Analytische Tekenthyrapie gevolgd. Werkt mee aan weekends en retraites en doet persoonlijke coaching en begeleiding. Is ook medewerkster van 'Levend Water'" (Be).

Kosten: € 130

info

patricklens@hotmail.com
riet.trypsteen@pandora.be  

Bernadette Reefman OCDS
Oude Molstraat 35
2513 BA Den Haag
(070) 365 43 85
retraites@willibrordushuis.nl
www.willibrordushuis.nl

locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl