Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 3 t/m zondag 5 september 2010    Evangelie van 2010-09-03
begintijd17:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMet Teresia van Jezus groeien in gebed
beschrijving

Het beleven van vriendschap met de Heer

De Ongeschoeide Karmel bereidt zich voor op het vijfde eeuwfeest van de geboorte van de H.Teresia van Avila. Ze doet dit door ieder uit te nodigen zich vooral persoonlijk te verdiepen in de geschriften van de H. Teresia. De bron van heel haar leven en schrijven is de beleving van het gebed als vriendschap met de Heer. Zij leert ons vanuit haar eigen ervaring hoe we kunnen groeien in vriendschap met de Vriend bij uitstek. Zijn vriendschap maakt ons nieuwe mensen.

Begeleider: Pater Jan Bonten (*1940) is lid van de Ongeschoeide Karmel en was meer dan 38 jaar werkzaam in Brazilië als novicenmeester, pastoor en assistent van een associatie van Karmelitessenkloosters. In 2007 vroeg de generale overste hem om met twee jonge Braziliaanse Karmelieten een klooster te stichten in Nederland met het oog op roepingen en zodoende de aanwezigheid van de Ongeschoeide Karmel in Nederland te doen voortduren. Hij en zijn medebroeders zijn sinds november 2008 werkzaam in de bedevaartplaats Handel.

Kosten: € 95

info

Bernadette Reefman OCDS
Oude Molstraat 35
2513 BA Den Haag
(070) 365 43 85
retraites@willibrordushuis.nl
www.willibrordushuis.nl

locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl