Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 28 december 2010 t/m zaterdag 1 januari 2011    Evangelie van 2010-12-28
(Onnozele kinderen)
 titelEuropese jongerenontmoeting TaizĂ©
beschrijving

Als antwoord op een gezamenlijke uitnodiging van de Nederlandse bisschoppenconferentie van de Katholieke Kerk, van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en de Raad van Kerken, zal de gemeenschap van Taizé haar 33e Europese jongerenontmoeting houden in Rotterdam, van 28 december 2010 tot en met 1 januari 2011.

De katholieke en protestantse kerkgemeenschappen in en rond de stad Rotterdam zullen de jongeren ontvangen in gastgezinnen.

Rotterdam heeft zich in 2009 uitgeroepen tot de eerste Europese jongerenhoofdstad. De stad heeft duidelijk laten merken dat zij de Europese jongerenontmoeting wil ontvangen.

Ieder jaar komen enkele duizenden jongeren uit Nederland naar Taizé.

info

www.taize-rdam.nl
www.taizeinnederland.nl

Communauté de Taizé, 71250 Taizé, Frankrijk
+33 (385) 50 30 30
media@taize.fr
www.taize.fr

locatie
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl