Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046 - 888 9593

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 13 februari 2010    Evangelie van 2010-02-13
(Carnaval)
begintijd10:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelGebedsdag met mgr. Gijsen
beschrijving

Op de zaterdagen 13 febr., 17 april en 3 juli houdt Bezinningshuis Regina Carmeli in hun kapel aan de Kollenberg van 10.30 uur tot 12.30 uur een gebedsmorgen en op zaterdag 30 oktober (de feestdag van de zalige) van 16.30 uur tot 19.00 uur een gebedsmiddag.

Leiding: Mgr. Joannes Gijsen, emer.-bisschop van Reykjavik

Op 13 mei 2006 werd de stichteres van de Congregatie van de Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus, Moeder Maria-Teresa van de heilige Jozef (Anna Maria Tauscher - van den Bosch) zalig verklaard. Sindsdien is haar verering alleen maar toegenomen. Uit verschillende landen werden gebedsverhoringen gemeld. Het is vanzelfsprekend dat wij in Sittard, waar "zalige Moeder" begraven ligt, niet achter willen blijven. Daarom houden wij speciale GEBEDSDAGEN om haar voorspraak te vragen, vooral voor onze kinderen. Kinderen gingen haar immers zeer ter harte. Zowel hun lichamelijke gezondheid als hun geestelijk welzijn kunnen wij haar met vertrouwen aanbevelen.

  • - Inleiding op het leven en werken van "zalige Moeder"
  • - Uitstelling v.h. H. Sacrament en aanbidding
  • - Gebed voor speciale intenties
  • - Plechtige heilige Mis 
  • - Gelegenheid tot verering van een relikwie van de zalige

In het bijzonder zijn (groot)moeders en kinderen welkom. Voor de kinderen  is er een aangepast programma (als ze van tevoren aangemeld zijn). De kinderen ontvangen, indien gewenst, een speciale kinderzegen.

info

Kollenberg 2, Postbus 28
6130 AA Sittard
(046) 457 09 93
regina.carmeli@carmeldcj.nl
www.carmeldcj.nl

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieKarmelietessenklooster, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl