Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Contact Rooms Katholieken
(CRK)

Contact Rooms Katholieken

Website E-mail

Stelt zich ten doel Katholieken met elkaar in contact te brengen in een sfeer van bemoediging en vreugde om het samen Katholiek-zijn.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 mei 2010    Evangelie van 2010-05-15
(Gezinsdag)
begintijd11:00 uur
eindtijd12:30 uur
 titelNicolaas Academie
beschrijving

De Nicolaasacademie komt bijeen op de derde zaterdag in de maand. Vanaf januari 2010 zullen deze bijeenkomsten plaatsvinden in de Agneskerk. De dag begint met een heilige Mis om 10.00 uur. Rond 11.00 uur begint de lezing. De bijeenkomst wordt rond 12.30 uur beëindigd.

Zaterdag 15 mei 2010 - Het actuele van Augustinus
Inleiding over zijn leven en werk door pater Tjeerd Jansen s.j., voormalig docent theologie en studentenpastor, sinds 2005 rector van de Amsterdamse Krijtberg.

info

www.sint-nicolaas-academie.nl

organisatieContact Rooms Katholieken
locatieAgneskerk, Amstelveenseweg 163
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl