Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Expositie
expositie
wanneervrijdag 11 december 2009 t/m zaterdag 30 januari 2010    Evangelie van 2009-12-11
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelArk van Noach in Harderwijk
beschrijving

Van 11 december t/m 30 januari is de Ark van Noach in Harderwijk, aan de Havendijk 12, 3846 AD.

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de ark gesloten. Voor jong en oud is de ark een unieke belevenis gebleken.

De ark, die in april 2007 zijn deuren opende voor publiek, heeft inmiddels meer dan 400.000 bezoekers in elf verschillende plaatsen mogen ontvangen. Na bezoeken aan onder andere Rotterdam, Lelystad, Kampen, Amsterdam, Drachten, Sneek, Texel, Schagen en Zaandam is het nu de beurt aan Harderwijk! Na een bouw van anderhalf jaar heeft Johan Huibers het eeuwenoude bijbelverhaal van de Ark van Noach op bijzondere wijze tot leven weten te brengen. Aan boord van deze replica (70 meter lang, 9 1/2 meter breed en bijna 14 meter hoog) vindt u een simulatie van de zondvloed, levensgrote dieren in hokken en interessante informatie over de wetenschappelijke kant van het verhaal van Noach en de vloed. De ark echter gaat verder dan alleen het verhaal van Noach. Zo zijn er op het vier verdiepingen tellende houten schip diverse thema's te bewonderen. Leuke films, diverse uitgebeelde bijbelse verhalen en wetenschappelijke feiten maken een bezoek aan de ark zeker de moeite waard! Wij hopen ook u binnenkort aan boord te mogen verwelkomen!

info

Ark Team
(06) 42 787 366
www.arkvannoach.com

locatieHavendijk 12
plaatsHarderwijk (Gelderland)
postcode38
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl