Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 22 t/m zondag 24 januari 2010    Evangelie van 2010-01-22
(Sint Vincentius)
 titelThemaweekend Willibrordushuis
beschrijving

In het weekend van vrijdag 22 tot zondag 24 januari zal pater Thomas spreken over liefde, hartstocht en .... vriendschap. De combinatie van inhoudelijke diepgang en gezelligheid maken dit themaweekend tot een gegarandeerd succes! Inclusief eten en overnachting.

Liefde is misschien wel het belangrijkste in een mensenleven, we zijn immers geschapen voor de liefde. Als je jong bent kan je nog denken dat liefde vanzelf gaat: verliefdheid voert je mee, daar hoef je toch niets voor te doen? En toch, als je van iemand begint te houden, dan merk je hoe veel je nog moet leren. Dan merk je hoezeer je aan jezelf moet werken om de ander niet op te schepen met je eigen onhebbelijkheden en hem of haar niet kwijt te raken.

Nadenken om te groeien
Van je ervaring moet je leren en uiteindelijk moeten we zelf de dingen ervaren om ze te begrijpen. Maar ervaring is niet genoeg, je moet ook over die ervaring nadenken om te groeien. In het weekend van 22 tot 24 januari 2010 zal pater Thomas samen een groep jongeren op zoek gaan naar wat werkelijke liefde is en hoe je in de liefde kunt groeien. Een moment om stil te staan en na te denken, om orde te scheppen in eigen ervaringen, van anderen te leren en op zoek te gaan naar waar ons hart naar uitziet: ware liefde.

Dit weekend kun je alleen volgen, gewoon voor jezelf, maar je kunt ook samen met je vriend/vriendin komen.

Waar? Willibrordushuis, Oude Molstraat 35, Den Haag
Wie? 18-35 jaar
Kosten? € 75,- (€ 35,- voor studenten)

info

www.stjan.org/index.php/den-haag/491-liefde-moet-je-leren

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl