Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 26 december 2009    Evangelie van 2009-12-26
(2e Kerstdag / Heilige Stefanus)
begintijd17:00 uur
 titelKampen Boys Choir in concert
beschrijving

Ceremony of Lessons and Carols 2009

Het Kampen Boys Choir geeft rond Kerstmis een aantal concerten. In stijlvolle Engelse koorkleding zingen de jongens en mannen bekende Engelse Carols, zoals die al bijna een eeuw lang in veel Engelse kathedralen te horen zijn.

Tijdens de Ceremony, wisselen bekende en nieuwe Carols en Hymnen af met samenzang en Lessons uit het Lucas Evangelie. Het Kampen Boys Choir heeft een grote reputatie, die het verwierf door onder andere concerten en uitvoeringen van Bach's Matthäus Passion met de Nederlandse Bachvereniging in Naarden en het Concertgebouw in Amsterdam.

Programma

19 dec 20.00 uur St. Janskerk Zutphen
22 dec 19.30 uur Grote Kerk Elburg
23 dec 19.30 uur Plantagekerk Zwolle
24 dec 17.00 uur Bovenkerk Kampen
26 dec 17.00 uur Grote Kerk Harderwijk

Een kaartje kost € 15
Voorverkoop bij VVV-ANWB Zutphen of www.kampenboyschoir.nl

info

www.kampenboyschoir.nl

locatieGroteKerk
plaatsHarderwijk (Gelderland)
postcode38
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl