Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 12 december 2009    Evangelie van 2009-12-12
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelGouden jubileumkerstconcert Pieter Vis
beschrijving

Advents- Kerst- en tevens gouden jubileumconcert van Pieter Vis met meesterpianist Daniël Wayenberg (80 jaar) en het Haagsche Serenata’ orkest.

Op zaterdagavond 12 december 2009 wordt het 7de jaarlijkse traditionele Advents- Kerst- Samenzangconcert gehouden in de Augustijnenkerk aan de Voorstraat 216 te Dordrecht, aanvang 19.30 uur met speciaal optreden van de 80-jarige vermaarde Frans-Nederlandse meesterpianist Daniël Wayenberg met de bekende concertzanger Pieter Vis. Zij zullen samen of in afwisseling met het ‘haagsche Serenata’ o.l.v. Ernst Wauer en de sopraan Françoise Vanhecke uit België werken van Mozart en Michael Haydn uitvoeren. Het Gospelkoor Together uit Houten, dat dit jaar een tweede lustrum viert, staat onder de muzikale hoede van de kersverse dirigent en gospelzanger Binne Meijer en wordt begeleid door pianist Rienk Speelman. De Utrechtse fluitiste Janet Ras heeft de instrumentale intermezzi in handen en aan de vleugel alswel op het orgel zal musicus Piet Noort haar bijstaan. Christian Faddegon zal de samenzang vanaf het Maarschalkerweerdorgel begeleiden.

info

Dr. Pieter Vis
(030) 638 24 82
(06) 23 14 94 14
psaris@zonnet.nl

www.elzavisdeclercqstichting.nl
www.pietervis.com

locatieTrinitatiskapel, Vriesestraat 22
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl