Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Baarn

RKJ Baarn

Website E-mail

Jongerengroep met maandelijkse bijeenkomsten in het Trefpunt achter de Nicolaaskerk te Baarn

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 28 februari 2010    Evangelie van 2010-02-28
 titelRKJ Zaalvoetbaltoernooi Zuid-NL
beschrijving

In samenwerking met RKJ Baarn organiseert het RK Familiewerk Don Bosco voor het tweede achtereenvolgende jaar weer een zaalvoetbaltoernooi! Ben jíj een beetje sportief, vind je het gewoon gezellig om mee te doen of wil je bij deze de kans aangegrijpen om gewoon een topdag te hebben met vele tieners en jongeren uit het zuiden van ons land... geef je dan nú op met een team voor het RKJ Zaalvoetbaltoernooi Zuid in Brunssum! Kun je geen team vinden, ook dat is geen probleem! Meld je bij ons en wij plaatsen je in een team!

Alle info staat in de bijlages! Daarnaast steunen wij ook enige goede doelen, wat zal gebeuren door de hopelijk massale verkoop van consumptiebonnen, € 1,50 per stuk! Per deelnemer krijg je sowieso 2 consumptiebonnen gratis!

Meer info is te vinden op rkjtoernooien.nl , door te mailen naar info@rkjtoernooien.nl of door te bellen naar 06-13723538! Geef je snel op! Hoe meer teams...hoe meer vreugde en sport!

  • Kosten: € 5,-
  • Locatie: Sporthal Rumpen

info

06-13723538
info@rkjtoernooien.nl
www.rkjtoernooien.nl

organisatieRKJ Baarn
locatieSporthal Rumpen, Heugerstraat 2
plaatsBrunssum (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl