Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 december 2009    Evangelie van 2009-12-19
 titelLeidingdag als voorbereiding op kinderkamp
beschrijving

Wil je dit jaar meedoen als leiding met een van de kampen? Dan is het volgen van één van onze leidingdagen wel verplicht. Deze worden georganiseerd op 13 december in Utrecht en de 19e in Den Haag. Tijdens deze dag is er ruim de gelegenheid om samen na te denken over hetgeen wij aan de kinderen mee willen geven, wat jij van een kamp verwachten en ook: wat wij van jou verwachten. Het belooft een onvergetelijke dag te worden waarin er naast jouw vorming als leider uiteraard ook tijd is voor ontspanning, plezier en een goede teambuilding!

Ben jij een leider die meer wil? Geef je dan op voor een van de aangegeven data. Nog even voor de duidelijkheid: zonder deelname aan deze dag is het dit jaar niet mogelijk om leiding te zijn.

Zou jij dit jaar mee willen om je in te zetten voor anderen? Dan willen wij ook voor jou meer betekenen en een stapje verder gaan om jouw leiderschap te versterken. Hierdoor kun je jouw kwaliteiten op het kamp nog beter inzetten en zelf ook groeien. Het is immers belangrijk dat je als leiding weet waar je voor staat en weet wie je bent. Wat kan je aan anderen geven als je het zelf nog niet hebt ontvangen?

info

stjan.org/index.php/activiteiten/details/658-leidingdag

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieJohanneszaal, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl