Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 20 t/m zondag 21 maart 2010    Evangelie van 2010-03-20
 titelBusreis naar Stille Omgang
beschrijving

Vanuit Limburg wordt een busreis georganiseerd naar het Mirakel van Amsterdam, ook bekend als de Stille Omgang.

Rondom de jaarlijkse Stille Omgang in Amsterdam – ditmaal in de nacht van 20 op 21 maart – vindt sinds een aantal jaren ook een landelijk jongerenprogramma plaats, vol entertainment en verdieping. Het programma is bedoeld voor jongeren van 14 tot 30 jaar. Steeds meer jongeren trekken jaarlijks vanuit het hele land naar ‘Mirakelstad’ Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, temidden van de grote stad. In gebed lopen zij door de binnenstad en laten zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is.

Voor meer informatie over de Stille Omgang in het algemeen: www.stille-omgang.nl Het jongerenprogramma start om 20.00 uur en is rond 2.30 uur afgelopen. Inbegrepen zijn onder meer ook een eucharistieviering en uiteraard het lopen van de route van de Stille Omgang, die die nacht door duizenden mensen uit heel het land gelopen wordt. Voor meer informatie over mogelijkheden tot reizen vanuit Limburg: mail naar adres als verderop vermeld.

info

Marie Jose Degens
m.degens@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl