Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 april 2004    Evangelie van 2004-04-17
 titelSint Jan opent de deuren
beschrijvingOp zaterdag 17 april vinden in de Sint Janskathedraal in 's-Hertogenbosch het minicongres over nieuwe evangelisatie en de stadsmissie plaats. Deze dag is een eerste bouwsteen in het initiatief van mgr. Hurkmans rond evangelisatie. Iedereen kan deelnemen aan de stadsmissie vanaf 14.00 uur. Er is een speciaal kinderprogramma. 's Avonds om 20.00 uur wordt er een feestelijke avondwake georganiseerd rond het thema barmhartigheid. Deze dag laat zien hoe de deuren van de kerk letterlijk opengezet kunnen worden om een teken van hoop te zijn.

Ter ere van deze dag zullen de relieken van Margaretha-Maria Alaquoque in de Sint Jan aanwezig zijn. Met deze kloosterzuster is de verering van het Heilig Hart begonnen. Zij herinnert ons dat God een persoon is die iedere mens bemint.

Het congres begint om 10.00 uur. Voor het congres is opgave vooraf noodzakelijk. Het congres en de stadsmissie worden georganiseerd in een samenwerking van de parochie Binnenstad 's-Hertogenbosch en de Gemeenschap Emmanuel.

infowww.icne.nl of (040) 222 14 06
organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint Janskathedraal
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl