Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 12 december 2009    Evangelie van 2009-12-12
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelPro-Life Mars
beschrijving

Samen zingen voor het Leven op de Dam

Christenen voor de Waarheid (CFT) en Schreeuw om Leven organiseren samen de Mars voor het Leven, welke dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden. De heer Jan de Bruin, voorzitter van CFT, leidt de samenzang en spreekt de deelnemers toe.

Op 12 december vertrekt om 14.00 uur vanaf de DAM in Amsterdam de Mars voor het Leven. Deze Mars wordt gehouden om aandacht te vragen voor de 600.000 vrouwen, die sinds de legalisatie van abortus een abortus hebben ondergaan en voor al die kinderen, die in de abortusklinieken hun leven lieten. En om aan te dringen op het beëindigen van de abortuspraktijk in ons land.

Met een bijeenkomst van gebed en actie om 15.30 uur in de Keizersgrachtkerk (nr. 566) wordt de Mars afgesloten. Sprekers zijn drs. H. van Rhee, directeur van de Stichting tot Heils des Volk in Amsterdam; Feike ter Velde, evangelist en tijdspiegelredacteur van het Zoeklicht, de heer A. Baan, directeur van de reformatorische jeugdbeweging Heartcry en de heer F. Gunning van CFT en de Creatie Mediagroep In Genesis. De heer en mevrouw Dorenbos zullen ook dit jaar de pro life award uitreiken aan medestanders die zich in het bijzonder verdienstelijk maken voor het leven. 

info

Schreeuw om Leven
Ruitersweg 37a
1211 KT  Hilversum
(035) 62 44 351
info@schreeuwomleven.nl
www.schreeuwomleven.nl

locatieKeizersgrachtkerk, Keizersgracht 566
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl