Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerwoensdag 16 december 2009 t/m vrijdag 1 januari 2010    Evangelie van 2009-12-16
 titelKerststallenroute Baarn
beschrijving

Vanaf woensdag 16 december t/m 1 januari 2010 is weer de unieke kerststallenroute “De Weg van het Licht” in Baarn te bewonderen. Ruim 60 verlichte stallen zullen te zien zijn in Baarnse tuinen.

Men kan de route lopend, fietsend of eventueel per auto afleggen. De kerststallenroute kent een grote variatie: stallen, schilderijen, wandkleden, kinderkerststallen, etcetera. Deze kerststallen en -taferelen zijn voor het overgrote deel zelf door de deelnemers gemaakt.

Ook 's avonds zijn de stallen goed te bezichtigen. Ze zijn goed verlicht, maar het is wel aan te raden een zaklampje mee te nemen voor hen die de route niet uit hun hoofd kennen. Bij elke kerststal staat de volgende stal aangegeven op een routekaartje aan het hek. De routebeschrijving is ook via de website te downloaden, en ook verkrijgbaar bij de Baarnse VVV vanaf 12 december.

De route begint bij de Nicolaaskerk aan de Kerkstraat in Baarn, en wel bij de oude kosterswoning rechts naast/achter de kerk, en volgt dan de volgende straten:


Kerkstraat
Dalweg
Eemnesserweg
Nieuw Baarnstraat
Nassaulaan
Smutslaan
Steijnlaan
Molenweg
Nassaulaan
Wittelaan
Altalaan
Sophialaan
Bothalaan
Nassaulaan

info

www.kerststallenroute.nicolaasnet.nl

locatie
plaatsBaarn (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl