Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Priester- en Diakenopleiding Bovendonk
(Bovendonk)

Priester- en Diakenopleiding Bovendonk

Website E-mail

Bovendonk is een unieke en zelfstandige rooms-katholieke priester- en diaken- opleiding onder verantwoordelijkheid van de bisschop van Breda.

Ze is uniek omdat ze een opleiding in deeltijd is voor mannen die vanuit hun beroep priester of permanent diaken willen worden.

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven (0165) 504 277

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 21 t/m donderdag 24 december 2009    Evangelie van 2009-12-21
(Sint Thomas)
 titelDe Stille Dagen voor Kerst
beschrijving

De bisschop van Breda, Mgr. Van den Hende, nodigt iedereen uit om elkaar als gelovigen te ontmoeten in de donkere en stille dagen vóór Kerstmis. Van jong tot oud, uit alle hoeken van het bisdom of van buiten het bisdom van Breda, iedereen is welkom.

Het programma bestaat uit lezingen, bezinning, zang, vieringen en ook gezellig samenzijn. Dit wordt volledig ondersteund door Conferentiecentrum Bovendonk, dat zal zorg dragen voor de overnachtingen en alle maaltijden. Vanzelfsprekend wordt voorzien in verschillende koffie- en theepauzes en is er ’s avonds mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje aan de bar. De rust, die het gebouw van Bovendonk uitstraalt, geeft een weldadige basis aan het verblijf. Het programma en de gastvrijheid van Bovendonk staan garant voor een sfeervol en gelovig toeleven naar Kerstmis!

Er wordt van uitgegaan dat iedereen die inschrijft ook het complete programma volgt, inclusief de overnachtingen. Daardoor krijgt het geheel de vorm van een retraite, waarbij het zich geborgen voelen als gelovige in de groep een grote betekenis heeft.

Het programma vindt plaats in het Conferentiecentrum. De prijzen variëren van een kleine € 200,= tot een kleine € 300,=, afhankelijk van de gekozen hotelaccommodatie. Hierin zit het volledige programma vervat met lezingen, excursies, overnachtingen, alle maaltijden en koffiepauzes.

info

0165-507550
info@bovendonk.nl
www.bovendonk.nl

organisatiePriester- en Diakenopleiding Bovendonk
locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl