Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 8 t/m zondag 10 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-08
 titelDiaconACTION
beschrijvingVoor het eerst vindt er in Nederland een grootscheepse sociaal diaconale actie plaats, georganiseerd door de samenwerkende jongerenpastoraal van de genoemde bisdommen. Onder het motto 'Samen DOEN!' word je uitgenodigd om andere te laten zien wat je in je mars hebt.

In drie dagen tijd zul je een sociaal maatschappelijk project uitvoeren. En het leuke is, dat je zelf je projectopdracht mag bedenken. Het werk begint in de vroege avond van de 8e met het maken van een projectplan, het zorgen voor materialen, medewerkers zoeken, de pers inlichten... Dit met hulp van de begeleiders van DiaconACTION.

Je project kan van alles inhouden, zoals bijvoorbeeld een bioscoopbezoek voor gehandicapten organiseren, het bouwen van een adventure speelplaats, enz., enz. Op de 10e is er vanaf 16.00 uur voor iedereen die heeft meegedaan een groot slotfeest!

Alle vormsel- en navormselgroepen kunnen hieraan meedoen. DiaconACTION betekent avontuur, veel nieuwe mensen leren kennen uit heel Nederland en samen goed en zinvol bezig zijn. Opgeven hiervoor kan vanaf mei. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet Sanders van het DPD Utrecht.

infoDiocesane Pastorale Dienstverlening
Amersfoortseweg 10
3705 GJ Zeist
(030) 693 14 34
info@diaconaction.nl
www.diaconaction.nl
locatie
plaatsdiverse plaatsen
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl