Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 29 t/m zondag 31 januari 2010    Evangelie van 2010-01-29
 titelToerustingsweekend KCV
beschrijving

Van 29 t/m 31 januari 2010 zal het jaarlijkse Toerustingsweekend van de KCV plaatsvinden in Helvoirt, met als thema “Hier ben ik, stuur mij” (Jesaja 6:8). Graag willen we u daar van harte voor uitnodigen.

De hoofdspreker van het weekend is Father Fio Mascarenhas uit India. Father Fio is een man met een enorme ervaring binnen de KCV, zowel in zijn land als internationaal. Hij is oprichter van een gerenommeerd Indiaas Bijbelinstituut en is vol van Gods Geest. Tussen 1977 en 1987 was hij 4 jaar lid en 3 jaar voorzitter van de internationale raad van ICCRS en tussendoor 4 jaar directeur van het ICCRS kantoor in Rome.
Daarnaast zullen Gerlo Sogtoen (bestuurslid van de KCV) en Jeroen Mom (Xpand) een inleiding geven.

We zijn geroepen om Gods woord verder te dragen. Hoe we dat doen hangt af van hoe we onszelf zien en hoe we denken dat een ander (en de Ander) naar ons kijkt. We zullen nadenken over wie we zijn, wat we wel en niet weten van onszelf en hoe God ieder van ons wil gebruiken in Zijn Koninkrijk. We worden uitgedaagd om in onze roeping te gaan staan, persoonlijk en als beweging van de Geest, als charismatische vernieuwing. Het belooft een mooi weekend te worden!

Het Toerustingsweekend is bedoeld voor mensen die actief zijn binnen de KCV of binnen hun parochie, zowel voor volwassenen als jongeren. Omdat wij velen willen laten delen in deze vorming nodigen wij u uit om ook mensen van buiten uw gebedsgroep attent te maken op dit weekend. Zoals gebruikelijk zullen we begin december de uitnodigingsbrieven rondsturen met alle inhoudelijke en praktische informatie. En in de volgende contactbrief in december geven we ook uitgebreidere informatie.

Gedurende het weekend zal er ook een kinderprogramma worden aangeboden. Als u hieraan mee wilt helpen mailt u dan met Nina Raemaekers: n.raemaekers@kcv-net.nl   

Als u uw kinderen wilt aanmelden voor het kinderprogramma dan horen we dat graag voor 8 januari, deelnemers kunnen zich tot 15 januari aanmelden.

info

dienstencentrum@kcv-net.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl