Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 5 t/m zondag 6 juni 2004    Evangelie van 2004-06-05
 titelNationaal Jongerenkorenfestival
beschrijvingOp zaterdag 5 en zondag 6 juni wordt in Rijsbergen voor de vijftiende keer het Nationaal Jongerenkorenfestival gehouden!

Jaarlijks nemen zo'n dertig koren deel aan het evenement en men strijdt in twee pools om de ereplaatsen. Dit jaar heeft het Jongerenkorenfestival als thema meegekregen: 'Tussen droom en werkelijkheid'.

Inschrijven om mee te kunnen doen aan dit festival kan helaas niet meer. Dat had voor 15 januari 2004 moeten gebeuren. Maar komen kijken én luisteren is zeer zeker de moeite waard!

infoStichting Nationaal Jongerenkorenfestival
Stokbeemd 1
4891 CT Rijsbergen
(076) 5963199
korenfestival@tref.nl
locatie
plaatsRijsbergen (Noord-Brabant)
postcode48
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl